Menu Close

Customer's reviews

Hálás vagyok a lehetőségért, Anitáról pedig csak szuperlativuszokban tudok beszélni. A találkozó után nyugodt szívvel vártam, hogy elkészüljenek a megrendelt emléktárgyak. Számomra sokat jelent, hogy ilyen formában apu továbbra is velem lehet. Köszönöm ++++
P. Judit
Székesfehérvár
Nem is gondoltam, hogy ennyire elégedett leszek az eredménnyel! Szeretem, ahogy rásüt a nap, öröm kézbe venni. 🙂
Jánosi Melinda
Győr
Édesapám hamvainak egy részét szerettük volna úgy megőrizni, hogy arról ne csak az elmúlás, a halál jusson az eszünkbe, de sokkal inkább az együtt töltött idő boldogsága. Éppen ezért nem az urnát szerettük volna hazavinni, hanem valami olyan emléket, ami egyszerre esztétikus és méltó végső helye a hamvaknak. Nagyon megörültünk, amikor először rátaláltunk a Memora honlapjára: a gyász idején különösen fontos első benyomás már meggyőző volt, és nem csalódtunk a személyes kapcsolatfelvétel után sem. Nagyon szimpatikus volt a cég munkatársainak tapintatossága, kedvessége, alapos szóbeli ismertetése. Tiszta szívvel ajánlom a Memorát.
Tomori Lívia
Budapest
Dárga férjem, hiányzol! Köszönöm, hogy legalább így velem vagy.
Hajdú Jánosné
Gyúró
Drága apósom hamvainak egy része most már egy gyönyörű üvegcsepp formájában velünk marad. Köszönjük szépen a Memórának, hogy lehetőséget teremtett erre.
Tímár Attila
Budapest

Ide várjuk az Ön véleményét is!