Gyakran ismételt kérdések

Megrendelését követően postaszolgálattal küldünk Önnek egy kis csomagot.
A csomag tartalmazza a hamvak elküldéséhez szükséges tárolóedénykét, adagolókanalat, instrukciókat és egy megcímzett, bérmentesített válaszborítékot, amelyben Ön biztonságosan feladhatja a hamvakat MPL postacsomagként a legközelebbi postahivatalban vagy MPL csomagautomatánál. 
Minden rendelésnek egyedi azonosító száma van, amelyet Ön matrica formájában megkap. A két azonos számot tartalmazó matrica közül az egyiket kérjük a hamvakat tartalmazó tégelyre ragasztani, a másikat pedig megőrizni az azonosítás végett. 

Az elkészített csomagot feladhatja a legközelebbi postán vagy MPL csomagautomatában.

Futárszolgálattal vagy személyes megbízottunk által küldjük Önnek az elkészült Memora emléktárgyat. Kérjük minden esetben adja meg elérhetőségét, hogy a futár jelezhesse Önnek az érkezés időpontját. 

A hamvakat egy külön zárható szekrényben tároljuk, azonosító számmal ellátva és becsomagolva. Minden, hamvakat tartalmazó tégely külön rendelésszámmal rendelkezik, ezzel biztosítjuk az anonimitást és a biztonságos beazonosítást. A tárgy elkészülte után magára az üvegtárgyra is rákerül az azonosító szám, melyet a tárgy kézhezvétele után Ön összevethet az Önnél őrzött számmal.

Egy üvegtárgyhoz kb 2-3 ml, kevesebb mint egy teáskanálnyi hamut használunk fel. 

A felforrósított, folyékony, színtelen üvegbe keverjük bele az Ön által kiválasztott színt, illetve a hamvakat, melyek vékony szürkés rétegként, vonalként, pontokként látszódnak az üveg belsejében. A hamvak környezetében buborékok képződhetnek, ezek nem befolyásolják a termék esztétikai értékét.