Híreink

Tájékozódjon a témába vágó trendekről, szerezzen hasznos információkat, ismerje meg a cégünk életében fontos eseményeket, mérföldköveket! Itt értesülhet akcióinkról is!

Kutyás emlékékszerek

Kutyás emlékékszerek

Kutyusok vagy más kis kedvencek hamvaiból készült ékszereket mutatunk be. A gazdik nagy kedvence a pandora típusú gyöngy, ha kis kedvencük számára készíttetnek emlékékszert.

Ezüstgyűrűbe foglalt kő hamvakkal

Ezüstgyűrűbe foglalt kő hamvakkal

Speciális kérések teljesítésére is van mód, ha az ügyfél egyedi igényekkel érkezik. A bemutatott termék egy ezüstgyűrűbe foglalt, hamvakat őrző kő.

Bemutattuk kegyeleti díszeinket a TV-ben

Bemutattuk kegyeleti díszeinket a TV-ben

2021. januárjában abban a szerencsében részesültünk, hogy bemutatkozhattunk az ATV Jakupcsek Plusz című műsorában.
Fogadjátok szeretettel a videót!

Különleges temetési megoldások

Különleges temetési megoldások

Bemutatunk néhány, cseppet sem átlagos kegyeleti módot az elhunyt szeretteink hamvainak megőrzésére. talán mindezeknék kedvesebb megoldás a hamvakat tartó ékszer vagy üvegtárgy készíttetése.

Megérkeztek az ékszerek!

Szintetikus anyagból készült kegyeleti ékszereinket azoknak ajánljuk, akik szeretnének kedves emlékként egy parányi hamvat magukhoz közel megőrizni elvesztett hozzátartozójuk, vagy akár elhunyt házi kedvencük földi maradványaiból.

Otthon tartott hamvak

Otthon tartott hamvak

Ma már nem kirívó eset, hogy a hozzátartozó szeretné a hamvakat hazavinni és otthon tárolni. De vajon hol és hogyan tároljuk a hamvakat, hogy azok biztonságban legyenek, ugyanakkor lehetőségünk legyen a méltó megemlékezésre?

Mennyibe kerül egy temetés?

Mennyibe kerül egy temetés?

Egy szerettünk vagy hozzátartozónk elvesztése borzasztó tragédia. Az ember pedig ki sem tudja heverni ezt a megrázkódtatást, és máris szembesül azzal, hogy a végső nyugalomra helyezés költségei több százezres vagy akár milliósnál is nagyobb tételt jelenthetnek.

Miért pont az üveg?

Miért pont az üveg?

Az üveg megunhatatlan, csodálatos anyag. Népszerűségét elsősorban egyedi struktúrájának, fényvezetési képességeinek, a megmunkálásban rejlő számtalan lehetőségnek köszönheti. Lássuk, miben különleges az üveg, ez a sokoldalú, soha meg nem unható, örök anyag?

Hamvasztás menete, szabályozása

Hamvasztás menete, szabályozása

Napjainkra a hamvasztásos temetési forma vált a legelfogadottabb szertartássá az elhunyt végső nyugalomra helyezését illetően. Ha az elhunyt végrendeletben rögzíti, milyen temetést kíván saját magának, természetesen a hozzátartozó köteles ahhoz alkalmazkodni.

Partnerünk a Parádsasvári Üvegmanufaktúra

Partnerünk a Parádsasvári Üvegmanufaktúra

Mit érdemes tudni a Parádsasvári Üvegmanufaktúráról, mely üveg emléktárgyaink kizárólagos előállítója? Cikkünkben a pandémia időszakáról számolunk be.

Egy kis személyes…

Egy kis személyes…

Avagy hogyan jött létre a Memora.hu webáruház? Ötlettől a megvalósításig hosszú út vezetett, de megérte. Büszkék vagyunk egyedi és sikeres webáruházunkra!