A rendelés menete

Amint megkapjuk megrendelését a weboldalon kiválasztott termékre, összekészítjük Önnek a személyre szóló csomagot, amelyet postán kap meg tőlünk. Ez tartalmazza a hamvak elküldéséhez szükséges valamennyi információt. A mellékelt utasításokat követve Ön elkészíti a hamvakat tartalmazó küldeményt, amelyet a mellékelt postadobozban tud feladni részünkre. Egy üvegtárgy elkészítéséhez igen kevés, mintegy 3-5 ml anyagra van szükség. (kb fél teáskanálnyi).  A szállítási költség a teljes folyamatra 2000 Ft. (Hamvak begyűjtése illetve az elkészült tárgy kiküldése). Bármilyen egyéb személyes kérdése van, azt bármikor felteheti a megadott elérhetőségek egyikén.

Memora levélküldemény

A kézi előállítás menete

A hamvakat tartalmazó, azonosítószámmal ellátott tégelyt az üvegmanufaktúrába szállítjuk. A rendeléseket azok beérkezési sorrendjében tudjuk teljesíteni, ez esetenként több hetet is igénybe vehet. Kérjük szíves türelmét. A gyártás során az üvegfúvó mester az olvadt üvegbe szórja a hamvakat, amelyek az üveggel, valamint a színezőanyaggal elkeveredve egyedi mintákat alkotnak. Az elkészült tárgy tömör, megbonthatatlan lesz. AZ üvegtárgy elkészülte után azonosítószámot kap, így kerül dobozolásra. 

A szállítás menete

Az elkészült tárgyat futárszolgálattal, esetleg megbízottunk által juttatjuk el Önhöz. A kiszállítás pontos időpontját mindig előzetesen egyeztetjük. Kérjük még a futár jelenlétében ellenőrizze a tárgy sértetlenségét az esetleges szavatossági jogok érvényesítése érdekében.

Kapcsolat

Kövessen minket!

Fizetési módok

Újdonságok és akciók

Webáruházunkban a következő bankkártyákkal tud fizetni:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Amex

Fizetési szolgáltatónk:

Ha szeretne értesülni akcióinkról, új termékeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Így eljuthatnak Önhöz kuponjaink is.