Menü Bezárás

A rendelés menete

Webáruházunkban az “Emléktárgyaink” menüpont alatt tudja kiválasztani, kosárba rakni, kifizetni a megrendelni kívánt tárgyat. Amint megkapjuk megrendelését a weboldalon kiválasztott termékre, felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon keresztül. Mivel minden emléktárgy rendelésre készül, először meg kell kapnunk a hamvakat. Ez történhet MPL postacsomagként vagy személyes találkozás alkalmával. Amennyiben a postai megoldásban állapodunk meg, elküldünk Önnek egy kis személyre szóló csomagot. Ez tartalmaz egy kis tégelyt, amelybe a hamvakat kell tennie a mellékelt adagolókanállal és  tartalmaz egy postadobozt, amelyben bérmetesítés nélkül és biztonságosan fel tudja adni nekünk a hamvakat tartalmazó tégelyt. A mellékelt utasításokat követve Ön elkészíti a hamvakat tartalmazó küldeményt, amelyet a mellékelt postadobozban tud feladni részünkre. Egy emléktárgy elkészítéséhez igen kevés, mintegy 3-5 ml anyagra van szükség. (kb fél teáskanálnyi).  A szállítási költség a teljes folyamatra magyarországon belül 2000 Ft. (Hamvak begyűjtése illetve az elkészült tárgy kiküldése/kiszállítása). Bármilyen egyéb személyes kérdése van, azt bármikor felteheti a megadott elérhetőségek egyikén.

Memora levélküldemény

Hogyan történik az emléktárgy elkészítése?

Ha üveget rendel, a hamvakat tartalmazó, tégelyt az üvegmanufaktúrába szállítjuk. Ékszereink viszont Budapesten készülnek. Minden tégelyen szerepel az egyedi megrendelésszám az azonosítás és az anonimitás megőrzése érdekében. A rendeléseket azok beérkezési sorrendjében tudjuk teljesíteni, ez esetenként több hetet is igénybe vehet. Kérjük szíves türelmét. A gyártás során az üvegfúvó mester az olvadt üvegbe szórja a hamvakat, amelyek az üveggel, valamint a színezékekkel együtt egyedi mintákat alkotnak. Az ékszerek esetén az Ön által kiválasztott forma, szín, dekoráció kerül elkészítésre. Az elkészült tárgy tömör, megbonthatatlan lesz. 

A szállítás menete

Az elkészült tárgyat futárszolgálattal, illetve gyakran személyesen, kollégáink által juttatjuk el Önhöz. A kiszállítás pontos időpontját mindig előzetesen egyeztetjük. Kérjük még a futár jelenlétében ellenőrizze a tárgy sértetlenségét az esetleges szavatossági jogok érvényesítése érdekében.

Kapcsolat

Kövessen minket!

Fizetési módok

Újdonságok és akciók

Webáruházunkban a következő bankkártyákkal tud fizetni:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Amex

Fizetési szolgáltatónk:

Ha szeretne értesülni akcióinkról, új termékeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Így eljuthatnak Önhöz kuponjaink is.