Ahol a lélek megpihen...

Memora emléktárgyak, hogy szeretteink mindig velünk legyenek

Termékeink

Tömör üvegből kézzel készült, egyedi emléktárgyakat készítünk.

A tetszőleges formájú és színű olvadt üvegbe szórjuk a kiválasztott színezéket, valamint kis mennyiségű halotti hamvat, melyet további üvegrétegekkel zárunk le annak érdekében, hogy az emléktárgy maradandó, a hamvak elhelyezése pedig biztonságos és tetszetős legyen.

Jelenleg gömb, szív, korong, illetve csepp formával dolgozunk, de nyitottak vagyunk az Ön egyedi ötletére is! Termékkínálatunkat itt tudja megtekinteni:

Hogyan készül?

Tapasztalt üvegfúvó mestereink a kézi előállítás során óvatosan a folyékony üvegbe szórják a hamvakat,  ezzel örökre rögzítve őket a dísztárgyban. A kihűlés során megszilárduló üvegben a hamvak változatos, egyedi formákat hoznak létre, elkeveredve a kiválasztott színezőanyaggal.

Ezek a ragyogó Memora emléktárgyak lehetővé teszik a gyászoló számára, hogy az elveszített hozzátartozó emlékét méltó módon megőrizze. Ezzel elősegítik  a gyász és megnyugvás folyamatát, lehetővé téve az emlékek tárolását egy kézzelfogható anyagban.

Minden rendelést a legnagyobb gondossággal és tisztelettel kezelünk, szigorú nyomon követési és gyártási módszereket követve. 

Örökre búcsút venni valakitől talán a legnehezebb feladat az életben.

Mi lenne, ha megőrizhetne valami kézzelfoghatót az elhunyt után,
valami egyedit, aminek jelenléte talán segít feldolgozni  a veszteséget?

Szeretnénk meghívni Önt, nézze meg tárgyainkat, találja meg Ön is lelki békéjét egy személyes kötődésű egyedi üvegtárgy által!

Kapcsolat

Kövessen minket!

Fizetési módok

Újdonságok és akciók

Webáruházunkban a következő bankkártyákkal tud fizetni:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Amex

Fizetési szolgáltatónk:

Ha szeretne értesülni akcióinkról, új termékeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Így eljuthatnak Önhöz kuponjaink is.