Barion Pixel

Memora webáruház

Hogyan rendeljen?

^
1. lépés

Megrendelés leadása

Válasszon az üzlet menüpont alatt található emléktárgyak közül, tegye a kosárba, fizesse ki.  Ha bizonytalan, segítségre van szüksége vagy valami olyat keres, amit nem talált meg a webáruházban, ne habozzon, írjon e-mailt vagy hívjon minket.

^
2. lépés

Kapcsolatfelvétel

A megrendelés beérkezése után 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot emailben vagy telefonon, hogy egyeztessük a részleteket. Véglegesítjük az emléktárgy típusát, színét, alakját, az esetleges egyedi kéréseket és megbeszéljük a hamvak átvételének módját. Minden rendelés egyedi azonosítószámot kap, az azonosítás és az anonimitás megőrzése érdekében.

^
3. lépés

Hamvak átvétele

A megbeszélt módon átvesszük a hamvakat. Ez történhet személyesen vagy postai kézbesítés útján. Budapesten és környékén többnyire megoldható, hogy személyesen menjünk el a hamvakért Önhöz. Ha távolabbról rendel, akkor valószínűleg a postai kézbesítés fog működni. Egy ékszerhez/emléktárgyhoz mindössze kb 3-5 ml (kb. fél teáskanálnyi) anyagra van szükség. Célszerű a hamvasztás előtt kérni a temetkezési vállalatot, hogy egy kis mennyiségű hamvat tegyenek külön ékszerkészítés céljából. Ezt többnyire lezárható kis nejlontasakban adják át.
^
4. lépés

Elkészítjük az emléktárgyat

A hozott hamvakból elkészítjük az emléktárgyat. A rendeléseket azok beérkezési sorrendjében tudjuk teljesíteni, ez esetenként több hetet is igénybe vehet. Kérjük szíves türelmét.
Az üvegtárgyak a Parádsasvári Üvegmanufaktúrában készülnek. A gyártás során az üvegfúvó mester az olvadt üvegbe szórja a hamvakat, amelyek az üveggel, valamint a színezékekkel együtt egyedi mintákat alkotnak. maguk a hamvak fehér/világosszürke vonalakat alkotnak a tömör üvegben.

Az ékszerek esetén az Ön által kiválasztott forma, szín, dekoráció kerül elkészítésre. Az ékszerek szintetikus anyagból készülnek, nem törékenyek. 

^
5. lépés

Emléktárgy átadása

A kész kegyeleti ékszert vagy üvegtárgyat az előre megbeszéltek szerinti időpontban és helyszínen adjuk át Önnek. Törekszünk arra, hogy ez lehetőleg személyesen történjen. Ha erre nincs lehetőség, akkor postai úton kézbesítjük Önnek az emléktárgyat. Kérjük még az átadó személy jelenlétében ellenőrizze a tárgy sértetlenségét az esetleges szavatossági jogok érvényesítése érdekében.