Rólunk mondták

Köszönjük szépen a kedves és egyben profi hozzáállást!
Krusovszki Péter

Sajnos édesapám márciusban eltávozott váratlanul, és mindenképpen szerettem volna egy kegyeleti ékszert, ami mindig velem van, így nem csak a szívemben, hanem fizikailag is velem lehet mindig apu. A neten keresgélve találtam a Memora-ra, és nagyon tetszett a kollekció, de egyedi elképzelésem volt. Egy gyűrűt szerettem volna, szép kővel, amibe hamvakat is szórunk. Ami szép, tartós, állandóan hordható. Felhívtam Anitát, akinek ezúton is köszönök mindent. Nem is tudom mikor találkoztam ilyen kedves, segítőkész, minden ötletre nyitott emberrel mostanában. A karantén, üzletzárások ellenére segített ékszerészt találni, mintát küldött, személyesen eljött a hamvakért, közösen ötleteltünk, és végül olyan csodálatos, egyedi ékszerem lett nagyon baráti áron, amire nem is számítottam. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki hasonló emléket szeretne. Rendkívül nagy és szép a kollekció, egyedi ötletet is megvalósítanak, és fantasztikus a kiszolgálás.
Ábrahám Ágnes

Rendkívül tapintatos, kedves kiszolgálásban volt részem. Csodálatos charmokat kaptam, melyek gyönyörűen visszaadják szeretett beagle kutyám színeit. Hálás vagyok mindenért és a legnagyobb szívvel ajánlom a Memorát.

Legéndi Melinda

Hálás vagyok a lehetőségért, Anitáról pedig csak szuperlativuszokban tudok beszélni. A találkozó után nyugodt szívvel vártam, hogy elkészüljenek a megrendelt emléktárgyak. Számomra sokat jelent, hogy ilyen formában apu továbbra is velem lehet. Köszönöm ++++
P. Judit

Nem is gondoltam, hogy ennyire elégedett leszek az eredménnyel! Szeretem, ahogy rásüt a nap, öröm kézbe venni. 🙂
Jánosi Melinda

Édesapám hamvainak egy részét szerettük volna úgy megőrizni, hogy arról ne csak az elmúlás, a halál jusson az eszünkbe, de sokkal inkább az együtt töltött idő boldogsága. Éppen ezért nem az urnát szerettük volna hazavinni, hanem valami olyan emléket, ami egyszerre esztétikus és méltó végső helye a hamvaknak. Nagyon megörültünk, amikor először rátaláltunk a Memora honlapjára: a gyász idején különösen fontos első benyomás már meggyőző volt, és nem csalódtunk a személyes kapcsolatfelvétel után sem. Nagyon szimpatikus volt a cég munkatársainak tapintatossága, kedvessége, alapos szóbeli ismertetése. Tiszta szívvel ajánlom a Memorát.

Tomori Lívia

Dárga férjem, hiányzol! Köszönöm, hogy legalább így velem vagy.
Hajdú Jánosné

Drága apósom hamvainak egy része most már egy gyönyörű üvegcsepp formájában velünk marad. Köszönjük szépen a Memórának, hogy lehetőséget teremtett erre.
Tímár Attila

40 évig elválaszthatatlanok voltunk a férjemmel, örülök, hogy ilyen formában velem maradt. Külön köszönöm Anita megértését és segítőkészségét, valamint nagyfokú igényességét ( én elsőre is meg voltam elégedve a piros színével 🙂
Gabriella