Barion Pixel

Tippek és tudnivalók

Webáruház vagyunk

Minden egyes termékünk rendelésre készül, ezért nincsenek belőle készleteink. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk mutatni Önnek kérésre kész emléktárgyakat és emlékékszereket, de üzlethelyiségünk nincs.

Elkészülési idő

Általánosságban 2 hét, üvegtárgyaknál hosszabb idő is lehet. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a hamvaknak is el kell jutniuk hozzánk, ami szintén időbe telik.

Miből van?

Az üvegtárgyak természetesen tömör üvegből készülnek. Az ékszerek alapanyaga szintetikus kristálygyanta, hétköznapi nevén műgyanta. Ellenőrzött német alapanyagokkal dolgozunk.

Törékeny?

Az üveg természetéből fakadóan törékeny, ugyanakkor ezek tömör, súlyos üvegtárgyak, ezért kisebb a törés esélye. Az ékszerek egyáltalán nem törékenyek, szintetikus anyaguknak köszönhetően.

Kezelés

Az ékszerek felületét erős vegyszerek, alkohol károsíthatja. Erős hőtől óvjuk!

A hamvak színe

A kapott hamvak színe és állaga természetesen meghatározza, hogy az elkészült ékszerben mit fogunk látni. Minden ékszer teljesen egyedi, nem tudjuk garantálni, hogy az elkészült ékszer a képeken szereplő termékekkel teljesen megegyező színű, mintázatú lesz! Az ÜVEGTÁRGYAKNÁL kicsit más a helyzet: az izzás miatt a hamvak minden esetben világos színűvé válnak!