Barion Pixel

Ahol a lélek megpihen…

Hamvakból készült ékszerek és üvegek, hogy szeretteink mindig velünk legyenek

Kiemelt

Akasztós fülbevaló hamvakkal, fekete színben

21500 Ft

Hamvakból ékszerek

A kegyeleti ékszerek készítéséhez nincs szükség olvasztásra, anyaguk szintetikus, ezért több lehetőségünk adódik az ékszerek dekorálását illetően. A forma és színválasztásnak szinte csak a képzelet szab határt. Ékszereink nem törékenyek, ellenállóak a külső behatásokkal szemben. Készítünk nyakláncon illetve Pandora típusú karkötőn viselhető ékszereket, számtalan formában és színben. Bátran keressen minket egyedi ötletével is!
Kegyeleti megoldás mindazoknak, akik szeretnék elhunyt szeretteik, vagy szeretett házi kedvencük hamvait a közelükben tudni. A tömör üvegtárgyak vagy kegyeleti ékszerek belsejébe rejtett hamvak megőrződnek az örökkévalóságnak, s nekünk. Minden dísztárgy egyedi, kézzel készült emlék.
Különlegességek

Hamvakból készült üveg emlékek

Az üvegtárgyak a Parádsasvári Üvegmanufaktúrában születnek. A kegyeleti üveg emlékeket tapasztalt üvegfúvó mesterek készítik. A kézi előállítás során formálják a megfelelő alakúra a tömör üveget, miközben óvatosan a még folyékony anyagba szórják az előkészített hamvakat, ezzel örökre rögzítve őket a dísztárgyban. A kihűlés során megszilárduló üvegben a hamvak változatos, egyedi, fehér vonalakat, formákat hoznak létre, jól elkülönülve a színt adó üvegszemcséktől. Jelenleg gömb, szív, korong, illetve csepp formával dolgozunk. Minden rendelést a legnagyobb gondossággal és tisztelettel kezelünk, szigorú nyomon követési és gyártási módszereket követve.

Legújabb termékeink

Partnereink