Már ékszereket is kínálunk az üvegtárgyak mellett!

Kegyeleti ékszerek

Kegyeleti ékszereinket azoknak ajánljuk, akik nagyobb emléktárgy helyett inkább csak egy parányi hamvat szeretnének látható módon megőrizni elvesztett hozzátartozójuk, vagy akár elhunyt házi kedvencük földi maradványaiból, ugyanakkor jó érzéssel tölti el őket a gondolat, hogy ékszerként viseljék a hamvakat őrző emléktárgyat.

Nem egy kis urnát kínálunk, amelybe bele kell szórni a hamvakat – a mi ékszereinkbe a gyártás során magába a folyékony anyagba kerülnek a hamvak, teljesen biztonságos és steril módon. Ezek az ékszerek szintetikus, víztiszta, nem törékeny anyagból készülnek. Különböző méretű, formájú, színű és alakú medálok közül választhatnak vásárlóink.

Termékeinket kifejezetten ajánljuk kisállattartóknak is. Elvesztett kedvencünk hamvaiból apró medál, gyöngy, gyűrű vagy akár fülbevaló is készülhet.

Pandora típusú színes gyöngyök hamvakkal

Magyarországon a Memora.hu kínálja a legnagyobb választékot a kegyeleti ékszerek kínálatában

A termékfejlesztés során célunk az volt, hogy kisebb méretű, kedvezőbb árú emléktárgyakat állítsunk elő, így többek számára elérhetővé tegyük a kegyeleti emlékeket. Gondoltunk azokra a kedves vásárlóinkra is, akik kifejezetten ékszerként szeretnék viselni a hamvakat, ám eddig Magyarországon nem volt lehetőségük ilyen emléktárgy elkészíttetésére.

Az előállítás menete nagyon hasonló a nagyobb méretű üvegtárgyak előállításához: Önnek át kell adnia vagy el kell küldenie részünkre egy kis mennyiségű hamvat, hogy elkezdhessük a munkát.

Megrendelése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a folyamatot. Ha csak lehetséges, megpróbáljuk személyesen átvenni Öntől a hamvakat, mert azt tapasztaltuk, ügyfeleink számára ez a megoldás a legmegnyugtatóbb. A hamvak megérkezése után általában 2 héten belül elkészítjük az ékszert az Ön által választott alakban, méretben, színben. Az elkészült ékszert személyesen vagy postafutárral juttatjuk el Önhöz, mindvégig szem előtt tartva a biztonságot, a diszkréciót és a gondosságot.

Hogyan készül?

A hamvakból vett egészen parányi mennyiségű anyagot beleszórunk a készülő ékszerbe, mielőtt annak anyaga megszilárdulna.

Az ékszer lehet nyakláncra vagy karláncra illeszthető medál, Pandora stílusú gyöngy, fülbevaló, gyűrű, illetve karkötő. Ön különböző alakú, méretű és színű medálok közül választhat.

Az ékszerbe a hamvakon kívül más színező-, díszítő anyagok is kerülhetnek. A jelenleg elérhető termékeink többségükben apró üvegszemcsékkel vannak dekorálva.

Ha azonban Önnek már most egyedi elképzelése van, ne habozzon írni nekünk: info@memora.hu.

Igyekszünk minden kérést teljesíteni.